Trailer Ni No Kuni Film

Een maand geleden poste ik over het feit dat ze bezig zijn met een Ni No Kuni film. Het mooie nieuws is dat de eerste trailer is uitgebracht en het ziet er wel erg mooi en veelbelovend uit moet ik zeggen. Halverwege dit jaar komt het uit in Japan en dan hopelijk ergens in 2020 in Europa.

De film verteld het verhaal van een middelbare school leerling Yū  en zijn vrienden Haru enn Kotona, die heen en weer reizen tussen realiteit en de “andere wereld” Ni No Kuni. De mensen die mee werkten aan de film zijn mensen die vanuit Studio Ghibli betrokken waren bij het maken van beide Ni No Kuni spellen.

De regisseur van de film is Yoshiyuki Momose, die bij Ni No Kuni II: Revenant Kingdom in het art team heeft gewerkt en bij Studio Ghibli mee werkte aan het story board van Pomo Poko en Only Yesterday. Ook is bekend gemaakt dat Joe Hisaishi, de huiscomponist van Studio Ghibli de muziek heeft gemaakt. Het script is gemaakt door de CEO van Level-5 Akihiro Hino, die ook de producer is.

Een gedachte over “Trailer Ni No Kuni Film

  1. Heb je de trailer van Children of the Sea gezien? Joe Hisaishi maakt ook daar de muziek voor. Die film komt deze zomer al, en hopelijk ook snel in Europa 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s