Interstella 55555 (2003)

interstella5555Bijna 10 jaar geleden konden we genieten van Daft Punk met “One more time” hierin zag je blauwe figuren optreden. In het vervolg werden ze ontvoerd. Maar dit was natuurlijk slechts een deel van de film Interstella 55555; The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem uit 2003. Het verhaal van de film wordt verteld in muziek van Daft Punk. Je hoort onder andere de nummers “One More Time,” “Aerodynamic,” “Digital Love,” en “Harder, Better, Faster, Stronger.” De korte film is geregisseerd door Leiji Matsumoto.

De film gaat over een blauwe gekleurde techno band op een andere planeet. Deze band wordt ontvoerd door een manager op de aarde. Daar worden ze gehersenspoeld en denken ze dat ze echte mensen zijn. Een held die fan is van de band gaat ze achterna om ze te redden. Maar de manager is is een enge man die zijn aanwinst niet zo snel laat gaan.. Want hij heeft meer slechte plannen dan alleen maar bands populair te laten worden op de aarde en geld te verdienen.

Interstella 55555 is een productie van  Toei Animation Studio, die ook een van de eerdere films “The little Norse prince” uit 1968 van Isao Takahata heeft geproduceerd. Daarom verdient deze film een plaatsje op deze site.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s