Ni No Kuni

Ss_preview_3bmp
De gameontwikkelaar Level-5, bekend van Professor Layton bestaat tien jaar en wilde dit jubileum vieren met verschillende spellen. Één daarvan is het spel Ni No Kuni, die wordt gemaakt in samenwerking met Studio Ghibli. door de kwaliteit en samenwerking heeft dit spel het jubileum jaar niet gehaald. Dit spel is een Japanse Role Playing Game.
101010_28827_ni_no_kuni_1Het spel zou in de eerste instantie alleen uitgebracht worden voor de Nintendo DS, de titel hiervoor is Ni No Kuni: The Another World. Deze versie is helaas alleen in het Japans verkrijgbaar. De Nintendo Ds versie kwam uit met een speciaal boek, die je door het spel leidt. Voor de PS3 komt Ni No Kuni: Wrath of the White Witch 25 januari 2013 op de Europese markt. 

ni-no-kuni3a-the-another-world-full1In Ni No Kuni speel je de rol van Oliver, een 13-jarige jongen, waarvan zijn moeder overlijd.  als hij zijn tranen laat lopen komt de knuffel die door zijn moeder is gemaakt tot leven. Zijn nieuwe vriend neemt hem mee naar de parallelwereld Ni No Kuni. Het idee is dat bewoners uit beide werelden een ziel delen, als hij de ziel van zijn moeder vind, kan hij haar mee terug nemen naar zijn wereld. In het begin is hij een normale jongen, maar op den duur krijgt hij een toverstaf en verschillende nieuwe teamleden. Er zijn verschillende gevechten tegen bazen en opdrachten die uit zijn te voeren

NiNoKuni1Studio Ghibli heeft de animaties van het spel gemaakt. Dat is de zien aan de filmpjes die tussendoor komen en de invloed op de achtergrond van het spel. Soms heeft het spel het idee van een Studio Ghibli film. Ni No Kuni is een unieke samenwerking tussen Studio Ghibli en Level-5.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s