Lupin the 3rth – Movie pack first haul

First_haul_coverDe first haul movie pack van Lupin the 3rth heb ik bekeken. De tweede was helaas niet meer te krijgen. Deze films zijn niet door Hayao Miyazaki of iemand van Studio Ghibli geanimeerd. De films in de dvdbox zijn Voyage to Danger, Dragon of Doom, Pursuit of Harimao’s Treasures, Dead or Alive en The Secret of Twilight Gemini.

Soms is het duidelijk wanneer een film wat ouder is en dat ze door andere regisseurs zijn gemaakt. Wanneer je Door Castle of Cagliostro een fan bent geworden van Lupin 3rth is het zeker waard om ook andere films te kijken. Begin vooral met de movie packs. Zeker omdat hier meerdere film in zitten.

lupin-the-third-the-castle-of-cagliostroVoyage to Danger
Lupin zit in een gebouw omsingeld door agenten van de ICPO. Daar krijgt hij de schok van zijn leven, Zenigata is van de zaak Lupin afgehaald. Als opvolger van Zenigata heeft de ICPO een ex-marinier met de naam Keith op de zaak Lupin gezet. Zijn taak is hem en zijn vrienden dood of levend te arresteren. Onder invloed van veel drank verteld Zenigata dat zijn nieuwe missie is om criminelen die illegale wapens verkopen op te rollen, bekend als “Shot Shell”. Lupin wil het geld van Shot Shell stelen en werkt samen met Zenigata. Lupin besluit een nucleaire duikboot te stelen voor zijn plannen. Lukt het Lupin het geld van Shot Shell te stelen voordat Keith hem van zijn leven berooft? En wat voor geheim verleden hebben de aantrekkelijke Russische onderzoekster Karen en Jigen samen?

Dragon of Doom
De “Godfather” van Hong Hong Chin Chin Chu wil Lupin, Fujiko en Jigen inhuren om een gouden beeld van een draak uit de Titanic te halen. Lupin is gexefntrigeerd omdat zijn grootvader hetzelfde beeld wilde stelen vlak voor de Titanic zonk. Hij wil echter niet met Chu samen werken en wil zijn familie eer te behouden door het zelf uit de Titanic te halen. Ondertussen probeert Goemon Lupin en anderen te verhinderen hun handen te leggen op het beeldje. Hij wil hier ook mee zijn familie eer behouden. Wat voor geheimen heeft het drakenbeeldje?

lupin_iii1Persuit of Harimao’s Treasures
Om de schat van Harimao’s schat van 8 biljoen dollar te vinden heb je drie beeldjes nodig die de sleutel vormen. Lupin heeft xe9xe9n van de beeldjes weten te bemachtigen en vormt zo een aparte bondgenoot voor de Britse ex-agent Lord Archer en zijn kleindochter Diana. Alleen Lord Archer weet waar het laatste beeldje verstopt is, maar de Neo-Himmel groep zoekt de schat ook voor hun eigen plannen. Wie zal de eerste zijn om de schatten van Harimao te bemachtigen?

Dead or Alive
Het nieuwe doel van Lupin is de schat te stelen van de legendarische schat van het koninkrijk van Zufzu. Deze schat is gelegen op het mysterieuze “Drijvende eiland”. Lupin gaat er met zijn vrienden heen om het te onderzoeken. Als ze bij de kluis komen wordt een indrukwekkend beveiligingssysteem in werking gezet. Lupin ontsnapt met moeite, maar wil wat het kost de schat te pakken krijgen.

The Secret of Twilight Gemeni
Als een oude stervende man Lupin een mysterieuze diamant geeft met de naam “Twilight Gemeni” begint een nieuw avontuur. De diamant is de helft van een grotere diamant die toegang geeft tot een geheime begraven schat. De diamant leidt Lupin en Jigen naar woestijn van Marokko. Wanneer Fujiko Lupin probeert te verleiden om het geheim van de diamant worden ze gestoord door Sadachiyo, een vrouwachtige, zweep-liefhebbende schurk. Goemon komt ook langs, maar wil alleen wraak op Sadachiyo. De zoektocht naar de schat wordt moeilijker als Lupin krachten bundelt met Lara, een mooie rebellenleidster. Wanneer komt de tweelingdiamant bij elkaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s