Update Studio Ghibli pretpark

studio-ghibli-theme-park-first-look-01

Er is meer informatie vrij gegeven betreffende het Studio Ghibli pretpark wat ze aan het bouwen zijn in Nagakute, Aichi, Japan. De overheid heeft zelf schetsen van de lay-out van het park vrij gegeven, wat zijn deuren gaat openen in 2023.

Je leest het goed, het park gaat open in 2023 in plaats van de geplande datum in 2022. Zoals we bij Studio Ghibli gewend zijn moet alles perfect zijn en duurt het maken van alles iets langer dan gepland. Maar het is altijd het wachten waard!

De plannen geven aan dat het park zal bestaan uit vijf gebieden, allemaal gebaseerd op een apart gedeelte van het Studio Ghibli nalatenschap. De gebouwen in het park zijn gebaseerd op scenes uit verschillende films, zoals een mini versie van de stad waar Kiki’s Delivery Service zich afspeelde en een toren gebaseerd op Howl’s Moving Castle. De bezoekers moeten het idee krijgen dat ze deel uitmaken van de film, in plaats van enkel grote attracties. En uiteraard wordt er veel rekening gehouden met de natuur en het natuurbehoud. 

De bouw van het park gaat in 2020 van start met de bouw van de eerste drie gebieden. In het opeenvolgende jaar wordt begonnen met de overige twee gebieden. De eerste drie gebieden gaan wel gewoon open in 2022, maar als je wilt wachten tot het park volledig klaar is, zal je toch moeten wachten tot 2023. Na alles speculaties is dit een mooi beeld van hoe het eruit komt te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s