Winactie: Mirai op Imagine Film Festival 2019

Gerelateerde afbeeldingAnime-meester Mamoru Hosoda heeft weer een nieuwe film gemaakt: Mirai. Al zijn films passen goed in hetzelfde genre als de Studio Ghibli films en hij wordt meer dan eens de erfgenaam van Hayao Miyazaki genoemd. Met pareltjes zoals Wolf Children, Summer Wars, The Girl Who Leaped Through Time en The Boy and the Beast. Nu wil het zo dat ik vanuit de organisatie van Imagine Film Festival in Amsterdam te horen heb gekregen dat ze deze film daar zullen draaien. En dat we weer kaartjes weg mogen geven, dus lees snel verder!

Mirai gaat over de vierjarige Kun, die gewend is alle aandacht van zijn ouders te krijgen, maar dat verandert als zijn zusje Mirai geboren wordt. Kun krijgt enorme driftbuien en trekt zich uiteindelijk terug in de tuin. Daar ontdekt hij een portaal naar het verleden, het heden en de toekomst van de familie. Anime-meester Mamoru Hosoda roept een magische wereld op om een jongetje broodnodige levenslessen te leren.

Zoals altijd doordrenkt Mamoru Hosoda zijn film met het bovennatuurlijke en is een kind het middelpunt. Hij neemt de tijd om de hele familie te introduceren, met Kun als een nogal egocentrisch verwend joch. Eenmaal aanbeland in de magische wereld van voorouders en toekomstige generaties komt de film goed op gang. Onbevooroordeeld en met humor en warmte laat hij zien hoe Kun waardevolle en broodnodige lessen leert.

Mirai is te zien op het Imagine Film Festival in Eye Amsterdam op maandag 15 april om 11:25-13:05.

WINACTIE: Er mogen 2 tickets weg gegeven worden! Geef aan wat jouw mooiste levensles is en win een kaartje voor deze mooie film. 

2 gedachten over “Winactie: Mirai op Imagine Film Festival 2019

  1. Oh wow, Summer Wars en the Girl Who Leapt Through Time vond ik echt fantastisch! Misschien kan ik uit deze nieuwe film ook wat levenslessen opdoen nu onze oudste kerel er een babybroertje bij heeft 😄 Ik ding mee naar kaartjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s