Ni No Kuni film

Heb je tijdens het spelen van Ni No Kuni soms ook gehoopt dat dit gewoon een film zou zijn? De fans van Ni No Kuni, het cross-over spel tussen Level-5 en Studio Ghibli kunnen deze zomer hun hart ophalen, althans in Japan. Warner Bros. Japan maakte bekend dat er een film uitkomt van Ni No Kuni, gemaakt door verschillende animators van Studio Ghibli.

De film verteld het verhaal van een middelbare school leerling Yū  en zijn vrienden Haru enn Kotona, die heen en weer reizen tussen realiteit en de “andere wereld” Ni No Kuni. De mensen die mee werkten aan de film zijn mensen die vanuit Studio Ghibli betrokken waren bij het maken van beide Ni No Kuni spellen.

De regisseur van de film is Yoshiyuki Momose, die bij Ni No Kuni II: Revenant Kingdom in het art team heeft gewerkt en bij Studio Ghibli mee werkte aan het story board van Pomo Poko en Only Yesterday. Ook is bekend gemaakt dat Joe Hisaishi, de huiscomponist van Studio Ghibli de muziek heeft gemaakt. Het script is gemaakt door de CEO van Level-5 Akihiro Hino, die ook de producer is.

Er is verder niet veel bekend gemaakt en er is ook nog geen trailer uitgebracht. Er is ook geen exacte releasedatum bekend gemaakt, alleen dat het deze zomer uitkomt. Wanneer het dan in Europa te zien zal zijn is nog de vraag.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s