Studio Ghibli pretpark in 2022

studio-ghibli-theme-park-first-look-06Er zijn al jaren lang speculaties over een mogelijk studio Ghibli pretpark. Maar het is eindelijk bevestigd. In 2022 kan je in Nagoya, Japan naar het Studio Ghibli pretpark gaan. Het park zal gebouwd worden op 200 hectare grond. Het is de bedoeling dat bezoekers van de attracties en natuur kunnen genieten.

Het park zal een duidelijk Studio Ghibli karakter hebben met Europees getinte bakstenen, er komen reusachtige standbeelden van geesten in de vorm van spimmen en everzwijnen. Het landschap moet het idyllische en mythische Japan van het verleden oproepen.

De eerste beelden die zijn vrij gegeven geven een blik op de openingspoort met Howl’s Moving Castle, verschillende winkels die voorkomen in de films zoals de antiekshop in Whisper of the Heart. Een theekopjes ride is gebaseerd op Kiki’s Delivery service, je kan een ritje maken op het everzwijn uit Princess Mononoke.

Het pretpark zal niet alleen ruimte bieden aan attracties maar ook aan tentoonstellingen, speelruimtes, arcade areas en kleine bioscopen. De onderstaande beelden zijn als eerste vrij gegeven, nu hopen dat er snel meer bekend wordt.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s