Hayao Miyazaki werkt aan nieuwe film

boro

Artwork Boro the Caterpillar

Toen Hayao Miyazak verkondigde te stoppen met het maken van lange films voor Studio Ghibli, hoopte iedere fan dat hij zich ooit zou bedenken. Aangezien hij al eerder “met pensioen” was gegaan, is het niet verwonderlijk dat hij heeft aangekondigd weer met een nieuwe film te komen. Het gaat om Kemushi no Boro, of Boro the Caterpillar.

In de eerste instantie was Boro the Caterpillar bedoelt als een korte film voor het Studio Ghibli museum, maar Hayao miyazaki was niet tevreden met het project als korte film. Hij zag er potentie in voor een lange film. Hij geeft aan er ongeveer 5 jaar aan te zullen werken, dus dan is hij 80 jaar, wanneer de film klaar is. De planning is dat de film klaar is in 2019, voor de opening van de Olympische spelen in Japan.

Hayao Miyazaki, had al 20 jaar het idee voor het verhaal van Boro the Caterpillar. hij beschrijft het verhaal als “een kleine rups, die zo klein is, dat die gemakkelijk geplet kan worden tussen twee vingers”. Het is dus nog even wachten op de nieuwe Studio Ghibli film, maar creativiteit is niet te stoppen. Hayao Miyazaki heeft nog geen officieel groen licht gekregen om de film te produceren, maar gaat sowieso verder.

Een gedachte over “Hayao Miyazaki werkt aan nieuwe film

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s