Nieuwe personages bekend van When Marnie Was There

When Marnie Was There (1)Een tijdje geleden werd bekend dat de nieuwe Studio Ghibli film When Marie Was There door Hiromasa Yonebayashi  werd gemaakt. De releasedatum in Japan staat vast op 19 juli 2014. We zullen hier dus nog wel even moeten wachten. Misschien wel weer in première bij Imagine filmfestival, laten we het hopen. Een tijdje geleden werden de eerste beelden vrij gegeven. Nu is er weer een mooi plaatje van Marnie en Anna en een aantal andere personages uit de film. Het ziet er weer mooi uit!

Hieruit blijkt nu al dat Hiromasa Yonebayashi een goede aanwinst is voor Studio Ghibli. Dat bewees hij al door Arrietty te regisseren. Kasumi Arimura spreekt de stem van Marnie in en Sara Takatsuki de stem van Anna.

When Marnie Was There  van Joan G. Robinson verteld het verhaal van Anna, die geen vrienden heeft. Aan het strand ontmoet ze op een dag Marnie. Ze worden hele goede vrienden tot Marnie op een dag verdwijnt. Wanneer er nieuwe mensen in het huis van Marnie komen wonen, blijkt toch dat Marnie niet alles was, wat ze zei.

Setsu

Setsu

Nanny

Nanny

Kiyomasa

Kiyomasa

Hisako

Hisako

Oude dame

Oude dame

Yoriko

Yoriko

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s