Winactie 5×2 Studio Ghibli films in de Melkweg

Studio ghibli filmsHet Imagine filmfestival is net afgelopen en heb je de smaak te pakken om Studio Ghibli films te kijken? Vanaf woensdag 30 april t/m 4 juni draaien er verschillende Studio Ghibli films in de Melkweg cinema in Amsterdam. Voor deze films (op The Wind Rises na) mag ik 5×2 tickets weg geven!

Dus wil je jouw favoriete Studio Ghibli film toch nog een keer in de bioscoop zien, al ben je al jaren fan of nog maar erg kort. Met je beste vriend(in), je partner of je familie. Geef aan naar welke film je wilt en vooral ook welke datum:

5 gedachten over “Winactie 5×2 Studio Ghibli films in de Melkweg

  1. Wauw, supergave winactie! Ik doe daarom zeker mee 😀
    Als ik win dan zou ik heel graag naar My neighbour Totoro willen. Waarom? Ik ben een enorme Ghibli fan en Totoro is echt een geweldige film. Mijn vriend zit in Japan en door naar die film te gaan, ben ik dan toch een soort van bij hem. Het liefst zou ik de 25e willen. 🙂

  2. “Spirited Away” was de eerste film die mijn ogen opende voor de geweldige wereld van Ghibli en anime in het algemeen. Sindsdien ben ik verknocht aan alles wat manga, anime en gewoonweg Japans is. Helaas heb ik de film nooit in de bioscoop gezien dus dit zou echt een geweldige kans voor me zijn! (^-^)

    • Oh, en als ik al kans maak op een kaartje mag ik dan mijn voorkeursdatum opgeven? Dat is 13 mei, daarvoor ben ik op vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s