Studio Ghibli Layout Designs tentoonstelling

ghibli-layout-exhibition-13-013In de Amsterdam expo konden we genieten van 25 jaar Pixar animatie. Een tentoonstelling, waar het ontwerpproces van elke film was te zien, en daarnaast ook de zoetrope van Toy Story, die uiteraard is gebaseerd op die van Studio Ghibli. Maar nog mooier is de tentoonstelling van Studio Ghibli layout designs in Fukuoka Asian Art Museum.

Hierbij is al het werk te zien van Studio Ghibli Hayao Miyazaki en Isao Takahata. Alle 130 films, waaronder natuurlijk het grote werk, maar ook de shorts die te zien zijn in het Studio Ghibli museum. Sommige kamers zijn geheel geweid aan één enkele film. Het artwork bedenkt soms hele muren, tot bij het plafond. Er is dus erg veel te zien. De tentoonstelling is tot 26 januari te zien. Nu zorgen dat ik snel naar Fukuoka ga of hopen dat ze zo gek zijn deze tentoonstelling ook ergens in Europa (Nederland) te laten zien. Uiteraard is er ook een hele grote giftshop, waar je ook te veel leuke spullen kan kopen. De beelden komen van Fukuoka now.

ghibli-layout-exhibition-13-025

ghibli-layout-exhibition-13-024 ghibli-layout-exhibition-13-023 ghibli-layout-exhibition-13-022 ghibli-layout-exhibition-13-020 ghibli-layout-exhibition-13-017 ghibli-layout-exhibition-13-016 ghibli-layout-exhibition-13-015 ghibli-layout-exhibition-13-013 ghibli-layout-exhibition-13-010 ghibli-layout-exhibition-13-003 ghibli-layout-exhibition-13-037 ghibli-layout-exhibition-13-036

Advertenties

Een gedachte over “Studio Ghibli Layout Designs tentoonstelling

  1. Pingback: Studio Ghibli layout designs in Parijs | Studio Ghibli

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s