Animator: The Previews – Sengoku Basara: The Last Party

art28

Iedere laatste vrijdag van de maand presenteert Melkweg Cinema in samenwerking met Filmfreak de serie Animator: The Previews, waarin gloednieuwe Japanse anime releases op groot scherm worden vertoond. Dit keer ‘Senhoku Basara: The Last Party’, een kijkje in de tijd toen de samoerai heer en meester waren in Japan!

  • Vrijdag 27 september 19.00

Wanneer Hideyoshi Toyotomi wordt verslagen door Masamuna Date, betekend dit niet het einde van de oorlog. Mitsunari Ishida, de rechterhand van Hideyoshi zint op wraaken stort Japan daarmee wederom in een totale chaos.Ieyasu Tokugawa koos voor een vreedzaam bestaan, maar wanneer een onbekende nieuwe vijand op het toneel verschijnt kruisen Masamuna Date en Ieyasu Tokugawa elkaar opnieuw.De toekomst van Japan hangt af van de moed en kracht van beide helden!

De saga Sengoku Basara, gebaseerd op de game-serie Sengoku Basara voor Playstation en de Nintendo Wii (reeds een totaal van 9 games), is een feauture film van superieure kwaliteit die zich kan met de allergrootste chanbara film! Geproduceerd door Production I.G. (Ghost In The Shell) gebaseerd op het spel van Capcom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s