Ni No Kuni ook op de PS3

Ni-no-kuni-3 Het langverwachte spel van Studio Ghibli, Ni No Kuni zal naast de Nintendo DS ook verschijnen voor de PS3. Level-5 maakte dit vorige week bekend op een persconferentie. Het spel zal Ni no Kuni: Queen of the Holy White Ash heten. De Nintendo DS speler heeft een boek vol toverspreuken en kan runentekens op de touchscreen tekenen. Omdat de Playstation 3 geen touchscreen heeft is de gevechtmodus aangepast, al heeft de Oliver wel een toverstaf. Hij kan orders als "Go" schreeuwen naar bijvoorbeeld Lucci, het zwaarddragende wezen.

Ni-no-kuni-1 Het is natuurlijk wel een beetje logisch omdat Level-5 het spel vorig najaar al op de markt had willen brengen. Er zit veel geld en tijd in. Nu kunnen ook de Studio Ghibli liefhebbers met een PS3 van het spel genieten. 

Ni-no-kuni-2 De release van Ni No Kuni voor de DS is 9 december 2010 in Japan en zal 6.800 yen kosten, omgerekend x8062,51. Maar ik heb het er wel voor over met het prachtige boek wat erbij zit. De PS3 spelers zullen toch tot 2011 moeten wachten op het spel. De onderstaande trailer beloofd ons al heel veel goeds! En daar onder de laatste beelden die zijn vrij gegevens voor de DS.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s