Spaanse site over Studio Ghibli

Natuurlijk kan ik geen Spaans, maar ik vind dit een mooie site over Studio Ghibli. De site is opgezet door Aurum Producciones, een distributeur van films in Spanje, opgericht in 1995. Ze hebben overeenkomsten met onder andere New Line Cinema, Lakeshore, Icon, Seven Arts en Mutual. Sinds mei 2004 is het Canadese bedrijf Aurum toegevoegd waardoor ze de grootste zijn op het gebied van Home Video, Display, Productie, distributie en televisie.

Studio_ghibli_site_2

Dankzij de Google translate kan je ook als niet Spaans sprekende bekijken wat er op de site staat. Deze is goed opgebouwd. Met mooie, overzichtelijke pagina’s voor de films zelf. Waar natuurlijk een trailer van de betreffende film staat, plaatjes, een samenvatting van de film en de belangrijke personages. Alleen zijn nog niet alle films uitgewerkt jammer genoeg. Zo staat Spirited Away er nog niet bij.

Filmpagina

De blog heeft mogelijkheden om toe te voegen op rss, Facebook, twitter en door te sturen via de mail. Bij de downloads kan je kleurplaten, wallpapers en de ringtone van Ponyo on the Cliff downloaden. Bij de Communidad, gemeenschap kan je exclusieve downloads verkrijgen en je kan zien waar andere Ghiblifans zich in Spanje bevinden. Dit is echter nog niet heel erg goed uitgewerkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s