Studio Ghibli animeert Nintendo DS Game

Ss_preview_3bmpLevel-5 is viert haar tiende verjaardag met verschillende spellen. Een daarvan is de Nintendo DS titel Ninokuni: The Another World die word gemaakt in samenwerking met StudioGhibli. De animaties zullen geheel worden verzorgd door Studio Ghibli. Met deze role-playing game krijg je een boek, die de hoofdpersoon ook in het spel gebruikt, "The Master Book". Dit boek zal je van tijd tot tijd moeten raadplegen tijdens het spel.

In Ninokuni: The Another World speel je de rol van een 13-jarige jongen, waarvan zijn moeder overlijd. Hij ontmoet een elf die hem een magisch boek geeft waardoor hij naar de wereld van Ninokuni kan reizen, een werkelijkheid parallel aan zijn eigen. Hij ontmoet alternatieve versies van mensen die hij kent. Zijn kat is bijvoorbeeld een koning in Ninokuni.

Het spel wordt in november 2009 pas verwacht in Engeland, wij zullen nog even moeten wachten. Een preview van dit spel zie je in onderstaande filmpje. Ik vind het er heel erg mooi uit zien. Tegen de verschijningsdatum ga ik naar Engeland om dit spel te kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s